Goede tandarts vinden

6 manieren om een goede tandarts te vinden


Mij wordt vaak gevraagd: Hoe vind ik de beste tandarts in mijn omgeving? Hoe kies ik een nieuwe tandarts? Zodra u de bovenstaande factoren hebt overwogen, bent u klaar om de juiste tandarts voor u te vinden. Hier zijn de beste manieren om een goede tandarts te vinden waar u en uw gezin van zullen houden. Het ligt er ook aan bijvoorbeeld in welke regio je gaat zoeken. Ben je opzoek in Zoetermeer, zoek dan even op ‘tandarts Zoetermeer‘. 

Goede tandarts

1. Vraag het aan mensen die u vertrouwt

Vraag het mensen die u kent en vertrouwt, zoals familie, goede vrienden en medewerkers. Hebben zij een gelukkige, stralende glimlach? Zoek uit wie dat zo houdt! Zodra een van hen zijn tandarts begint te prijzen, vraag dan die naam en dat nummer voor de volgende stap naar uw mooiste glimlach.

Het beste advies dat ik kan geven om een goede tandarts te vinden is het volgende:

Wie kent u die veel meer heeft laten doen dan een standaard schoonmaakbeurt of tanden bleken? Zoek de persoon die u kent die enthousiast is over een tandarts na aanzienlijke werkzaamheden, en u bent op de goede weg.

2. Vraag een verwijzing van een arts of apotheker

Vraag het uw huisarts of uw plaatselijke apotheker. Het is een veilige gok dat deze medische professionals de tandartsen die zij gebruiken hebben doorgelicht. Artsen en apothekers krijgen vaak feedback over tandartsen in hun omgeving, dus vaak krijgt u met deze methode een goed idee van de beste tandartsen bij u in de buurt.

4. Bekijk het netwerk van uw tandartsverzekering

Hoewel de tandartsverzekering niet noodzakelijkerwijs een rol hoeft te spelen bij deze beslissing zoals de medische verzekering dat doet, is dit toch een goede manier om een goede tandarts te vinden.

Bekijk de lijst van algemene tandartsen waarmee uw tandartsverzekering samenwerkt. Overweeg vervolgens de factoren die ik in het eerste deel heb genoemd om uit te zoeken of een van hen geschikt is voor u.

Goede tandarts

5. Google het (of gebruik een beoordelingssite voor tandartsen)

Het klinkt bijna te eenvoudig, maar het lezen van aanbevelingen van patiënten zal veel vragen beantwoorden die u hebt, en helpen bij het toevoegen of verwijderen van sommige kantoren van uw lijst. U kunt zelfs beginnen met zoeken op “tandarts bij mij in de buurt” en sorteren op de best beoordeelde beoordelingen.

6. Beperk het met vragen + een websitebezoek

Als u met bovenstaande methoden uw topkeuze hebt gemaakt, ga dan naar de website van hun praktijk en kijk rond. Een goede tandarts hoeft geen goede website te hebben. Maar een goed ontworpen website, met veel informatie over de praktijk, het personeel, hun specialiteiten en sterke punten (en meer beoordelingen van patiënten), kan een goede indicator zijn van een solide keuze voor u.

Voor een goede tandarts kunt u ook een kijkje nemen op: praktijkvonbruckenfock.nl

Scroll to Top